Mire érdemes figyelni a napelemes rendszer végleges árajánlatának elfogadása előtt?
2019. július 11. írta: Wagner Solar

Mire érdemes figyelni a napelemes rendszer végleges árajánlatának elfogadása előtt?

10.pngMire érdemes figyelni a napelemes rendszer végleges árajánlatának elfogadása előtt?

Mit kell tartalmaznia egy árajánlatnak?

Gyakran előfordul, hogy a különböző cégek ajánlatai között jelentős árkülönbség van. Érdemes ilyen esetben tételesen megvizsgálni az ajánlat minden egyes pontját. Az az árajánlat, mely sokkal olcsóbb a többinél, bizonyára nem tartalmazza az összes járulékos költséget. Ellenben, amelyik magasabb a többinél, magában foglalhat olyan elemeket, melyekre szükség van, de a többi cégnél csak utólag derülne ki. Ilyen plusz kiadás lehet a tervezés, szállítás, szerelés és a beüzemelés költsége is. Egy napelemes rendszernél plusz költségként jelentkezhet a mérőhely szabványosítás vagy a hálózatbővítés is. Teljes képet csak a fenti díjak ismeretében kaphatunk.

Kérje napelemes ajánlatunkat most!

ajanlatkeres.png

 

 

Mire érdemes odafigyelni a végleges árajánlat esetében?

Fontos, hogy a végleges ajánlat, melyet elfogadunk, egy kulcsrakész rendszer árát tartalmazza, minden tétel szerepeljen benne: a termék, a kiegészítő elemek, a szolgáltatások és az engedélyeztetések.

Helyszíni felmérés nélkül ne fogadjuk el a végleges árajánlatot, ugyanis ilyenkor derülhet fény az esetleges plusz költségekre. Egy egyszerű példán bemutatva ezt a helyzetet: megcsináltatunk egy kéményt, de nem készül el a tetőkibúvó. A helyszíni felmérésen jelzik, hogy végig kell tetőjárdázni a tetőt, ami akár elérheti a százezer forintot is.

Egy profi cég az apróságokra is figyel, így gyakran a drágább ajánlattal jön ki olcsóbban.

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr8014751251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása