SolarEdge Games - Ingyenes képzés napenergia témában
2021. március 18. írta: Wagner Solar

SolarEdge Games - Ingyenes képzés napenergia témában

Még zajlik a SolarEdge szervezésében, 2021 februárjában indított egyedülálló tréningsorozat. A rövid, interaktív webináriumok célja, hogy minden érdeklődő megszerezze a termékeikkel, azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal kapcsolatos ismereteket – technikai információk, gyakorlati bemutatók, ipari szakemberek bemutatói.

Élő foglalkozások, melyeken minden fontos információ elhangzik. Interaktív, így kérdéseket is feletehetsz az előadóknak. Az előadásokat követően minden hét végén próbára is teheted magad a megszerzett, felfrissített ismeretek fényében és nagyszerű díjakat is nyerhetsz.

A még soron következő témák:

A SolarEdge tartalékmegoldás és otthoni energiagazdálkodás
2021.03.19.
Kilátások
Új Háromfázisú inverter megoldás
2021.03.22.
A SolarEdge „Booster” inverter

 

SolarEdge a szakértők számára
2021.03.26.
PV modul meghibásodások és azok felderítése

 

186_416_hu.jpg

Regisztrálj! Játssz! Nyerj!


A kezdéshez csak regisztrálj a 2021 SolarEdge Games webináriumsorozatra. Minden héten új versenyre kerül sor, ezért mindenképpen regisztrálj minél több webes szemináriumra a győzelemhez.

 

Minden hét végén kapsz egy egyedi linket az adott heti versenyre. Egyszerűen kattints a linkre, és kövesd az utasításokat, hogy bemutathasd szakértelmed.

 

Az összes versenyvizsgát a PV szakértői testület bírálja el, a nyerteseket pedig a következő héten hirdetik ki.

 

Nyeremények

A heti nyereményeken felül, melyeket minden héten kiosztanak, a sorozat végén mindenki, aki legalább egy versenyre nevezett, kap egy linket, amellyel részt vehet a főnyeremények sorsolásában:

 1. hely – utazás két fő részére Izraelbe az új Sella 1 automatizált gyártólétesítmény meglátogatásához Názáret közelében*

 2. hely – utazás két fő részére Magyarországra a SolarEdge Flex Zala gyártóüzembe, amely teljesítmény-optimalizálókat és akkumulátorokat gyárt* 

* Az utazások a COViD korlátozásainak megszüntetését követően kerülnek véglegesítésre.

 

Kattints és regisztrálj most!

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5216468958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása