Napelemes rendszer telepítése
2016. október 07. írta: Wagner Solar

Napelemes rendszer telepítése

1 hónap alatt 1300 napelemet telepítettünk, ami közel 230 kW teljesítménynek felel meg.

12.png

A 150 kW-os projekt kivitelezésének minden percét rögzítettük, így bárki betekinthet a kulisszák mögé, hogy hogyan is zajlik a kivitelezése egy napelemes rendszernek. 

 

Visszatekintés

A napelemes piacon nagy változások voltak megfigyelhetők az elmúlt évek során. Saját tapasztalatunk azt mutatja, hogy míg 2011-ben kuriózumnak számított napelemes rendszert telepíteni, addig 2016-ban már természetes dolog ha valaki napelemmel termeli meg a szükséges árammennyiséget. Újépítésű ingatlanoknál pedig egyre többen keresik a megújuló energiával működő fűtési-hűtési-áramtermelési megoldásokat.

A zöld energia felé nyitnak az építkező, felújító családok, de már az intézmények, vállalkozások, üzemek is ebbe az irányba mozdultak el.

Saját tapasztalatunkat számokkal is jól alá tudjuk támasztani, míg 2011-ben 100 kW napelemes rendszer telepítését terveztük, addig 2016-ban 1 hónap alatt több, mint a dupláját teljesítettük, 230 kW-ot. Ezek a számok jól bizonyítják, a piac változását és az emberek szemléletmódjának változását.

Kérje napelemes ajánlatunkat most!

ajanlatkeres.png

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr2511778485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása