Jó hír az elektromos jármű tulajdonosoknak
2019. június 07. írta: Wagner Solar

Jó hír az elektromos jármű tulajdonosoknak

Nem kevés pénzt spórolhatnak meg az elektromos autó (EV) tulajdonosok a SolarEdge elektromos jármű töltő egyfázisú inverterével, amely első a világon. 

Az új technológia célja, hogy a felhasználók pénzt takarítsanak meg és növeljék az elektromos jármű töltési képességét hiszen a napelemes rendszerhez tartozó inverter, autótöltő is egyben.

A napenergiás teljesítménynövelés mód használata által nincs szükség az épületben teljesítmény bővítésre, nem kell plusz ampereket vásárolnunk az áramszolgáltatótól. A hálózat és a napelem teljesítményét egyesíti, így az 2,5-szer gyorsabb töltést tesz lehetővé.

ajanlatkeres.png

 

 

Maximalizálja a saját fogyasztást és optimalizálja a megújuló energia felhasználását. Rekordnak számít a 99% -os hatékonyság és magas a megbízhatóság, a HD-wave technológiának köszönhetően.

2 az 1-ben elektromos jármű töltő és napelemes átalakító telepítése olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb, mint a hagyományos rendszer kiépítése. Nincs további kábelezés, vezeték és külön biztosíték, amivel helyet és pénzt takaríthatunk meg.

Az új SolarEdge inverter azoknak is jó megoldás, akiknek nincs még elektromos autójuk, de tervezik a vásárlást a közeljövőben. Ez az egyedülálló elektromos autó töltő és inverter kicsi, könnyű, helytakarékos, így megkönnyíti az üzembehelyezést.

Fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve az integrált elektromos ívhiba-védelmet. Tartalmaz egy Fí-relét, ami érintésvédelmi szempontból fontos és kötelező. 

Beépített távfelügyelet

SolarEdge elektromos jármű töltő egyfázisú invertere problémamentesen integrálódik a SolarEdge felügyeleti platformjával, amelynek segítségével a lakástulajdonosok nyomon tudják követni a napelemek által termelt energiát, az elektromos jármű és a hálózati fogyasztást, és hogy hány %-ban használtunk napenergiát a töltés során. Lehetőség van távoli üzemeltetésre is mobilalkalmazáson keresztül: vezérelni lehet a jármű töltését, be- és kikapcsolását, valamint a töltés ütemezését.

Kérje napelemes ajánlatunkat most!

ajanlatkeres.png

A töltőkábelek több változatban érhetők el, különböző típusú és hosszúságú kivitelben. A kábel és a kábel-tartó külön rendelhető.

Ez a nagyszerű lehetőség már Magyarországon is elérhető!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr7914883508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása