Áttetsző üveg-üveg napelem
2016. június 23. írta: Wagner Solar

Áttetsző üveg-üveg napelem

Ugyan úgy, ahogy az autók vagy mobiltelefonok területén mindenkinek megvan az egyedi igénye, napelem kínálatból is egyre szélesebb a skála, így mindenki kedvére válogathat, hogy milyen napelemmel szeretné otthona áramellátását megoldani.

A jó hír, hogy ma már a gyártók azokra is gondolnak, akiknek nem csak a megtakarítás hanem az esztétika is fontos. Magyarországra is megérkeztek a keret nélkül átlátszó napelemek, aki meglátja annak eláll a szava.Ez már igazán különleges darab.

keret_nelkuli_attetszo_napelem.jpg

Félig átlátszó napelem

Hazánkban a tetőre szerelt napelemek terjedtek el leginkább, de előfordul, hogy a tájolás és/vagy a dőlésszög miatt nem ideális a tetőre telepíteni a paneleket. Ebben az esetben a teraszt, az autóbeállót, vagy éppen a verandát fedik vele. Gondoljunk csak bele, több legyet ütünk egy csapásra, hiszen egyszerre árnyékoló szerepet játszik, ugyanakkor átereszti a szükséges mennyiségű fényt, ami garantálja a kellemes hangulatot. Arról nem is beszélve, hogy a nappalinkat nem sötétíti be a terasz fölé épített tető, így élvezhetjük a fényt otthonunkban. De ami a legfontosabb, hogy a napelem rendszer termeli nekünk az értékes energiát.

solarwatt_veranda_system_referenz_700px.jpg

carport7.jpg

A választék igen széles, hiszen akinek nem szimpatikus a keret nélküli változat, az választhatja az átlátszó napelemet, kerettel.

attetszo_solarwatt_napelem.jpg

Flexibilitás

És ami a legjobb, hogy a SolarEdge inverterrel szerelve, napelemeinket akár kombinálhatjuk úgy is, hogy a háztetőre elhelyezzük a hagyományos modulokat, míg a teraszt a félig átlátszó napelemekkel fedjük.

Minőségi német gyártmány

Természetesen az esztétika sem utolsó, de fontos, hogy a minőség is megfelelő legyen. A SolarWatt napelemeket Németországban gyártják és minden egyes cella minőségbiztosítási ellenőrzésen esik át. Ennek köszönhetően a gyártó 30 év garanciát ad paneljeire, ami kiemelkedően magas a hagyományos 10 évhez képest. Sőt, a speciális üveg technológiának köszönhetően még strapabíróbb, mint egy hagyományos panel. 

Aki szívesen megnézné élőben is a félig átlátszó napelemet, az látogasson el a Wagner Solar Hungária Kft. bemutatótermébe!

Kérje napelemes ajánlatunkat most!

ajanlatkeres.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr918834128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása