Vélemények napelem rendszerekről és megvalósításukról
2017. március 10. írta: Wagner Solar

Vélemények napelem rendszerekről és megvalósításukról

Ha vásárolunk valamit, a célunk, hogy ár-érték arányban a lehető legjobb terméket kapjuk meg a pénzünkért. Ez végképp fontos egy napelemes rendszernél, hiszen itt egy nagyobb beruházásról beszélünk, nem gyufát veszünk a sarki boltban.

wagner_referncia3.JPG

A minőség sok mindent megmutat, de nem csak egy termék minősége fontos, hanem a szolgáltatásé is.

Éppen ezért a Wagner Solar már közel 10 éve bevezetett egy minőség ellenőrzési rendszert. Ennek célja, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat és a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinek. A folyamat maga igen egyszerű, minden évben megkérjük ügyfeleinket, hogy töltsenek ki egy kérdőívet és értékeljék munkánkat. 

Néhány véleményt most megosztunk a 2016-os kérdőívből.

 

Ügyfeleink véleménye, saját szavaikkal

 

S. F.:” Korrekt, megbízható, megoldásra törekvő, hosszú távon gondolkodó társaság. Azt gondolom, hogy a partnerek kiválasztásán múlik 80%-ban, hogy az építkezés élmény, vagy nyűg. Az építkezésem ezen része élmény volt.”

wagner_napelem-referencia.jpg

V. G.: „Nagyon elégedett vagyok a telepített rendszerrel. Az árajánlattól kezdve végig az a gondolkodás jellemezte a céget, hogy mi jó az ügyfélnek, azaz nekem. A telepítés végén kisebb technikai probléma merült fel, amit nagyon lelkiismeretesen hárítottak el, ők hamarabb jelezték, hogy látják a problémát, mint ahogy én jeleztem volna. Maximálisan meg vagyunk elégedve.”

A. Z.: „A cég korrekt, pontos,a műszaki tartalom magas szintű.”

N. Á.: „2015 szeptemberben döntöttem el, hogy szeretném megvalósitani régi elképzelésemet. Több cégtől kértem ajánlatot, kettőtől helyszini felmérés, megbeszélés nélkül kaptam kivitelezési tervet... Egy cég pénzügyi referense érkezett ÁFA nélküli kivitelezési ajánlattal... Két cég munkatársai kerestek meg személyesen, végeztek helyszini felmérést, készitettek részletes ajánlatot. A Wagner Solar műszaki hátterével, garanciális feltételeivel, kivitelezési/engedélyeztetési/megvalósitási ütemezésével, ügyfélkezelésével, áraival számomra meggyőzőbb volt. Az időközben felmerült kérdésekre azonnal választ kaptam, az adminisztrációs nehézségeket megoldottuk. Elégedett ügyfélként csak ajánlani tudom. „

wagner_napelem_referencia.jpg

G. I.: „Megbízható azt adják amit ígérnek, segítőkészek,nagyon örülök, hogy az önök cégét választottam.”

P. L.:  „Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

ajanlatkeres.png

 

 

 

M. K.: „Minőségi szolgáltatást kaptam korrekt áron, szakértőktől.„

Á. T.: „1 éve működik a rendszer hibátlanul. A telepítésben és előkészítésben szakmailag és emberileg is kellemes emlék maradt az Önök részéről kapott támogatás és rugalmasság. Tapasztalatom alapján meggyőződéssel csak ajánlani tudom a céget bárkinek. Köszönettel: Árvai Tamás”

wagner_napelem_referncia.jpg

Sz. I.: „Nagyon jó szinvonalú terméket kínálnak nem olcsó, de megfizethető áron, a kivitelezést itthon szokatlan profizmussal, a megrendelővel maximálisan együttműködve hihetetlen gyorsasággal végzik. „

M.J.: „Könnyűipari és szolgáltató területen dolgozó kis cég vagyunk, Érden. Pályázati támogatást kaptunk telephely építésre, melynek része lett egy napelemes rendszer telepítése is. Erőinket próbára tette a beruházás, mivel ésszerűen nem lehetett a méreteket csökkenteni. Az ár kérdése nagyon fontossá vált. Itt emelem ki a kft. vezetőinek készségét a kompromisszumra. A költségcsökkentés érdekében, magunk készíthettük a tartószerkezetet, és a mechanikai szerelést. Az építőipari kivitelezés csúszása felborította az ütemezést. A módosulásokat megértéssel kezelték, az adminisztrációban türelmet tanúsítottak.  Rugalmas viszonyulást tapasztaltunk a menet közben felmerült változtatásokhoz. A megoldandó kérdésekben segítőkészséggel válaszoltak. Összegezve, elégedett vagyok, egy jó rendszer született!”

Sz. Sz.: „Minden határidőre, a megbeszéltek szerint készült el, és azóta is kiválóan működik.”

Sz. P.: „2016-ban telepítettek hozzánk Napelemeket! Az árajánlat készítésnél korrektek (nem voltak rejtett egyéb költségek) és nagyon gyorsak voltak! Telepítés során a kollegák gyorsan, összehangoltan dolgoztak és nagyon vigyáztak a házra (pl. a friss festésre). A rendszer eddig remekül működik, de majd nyáron lesz a nagy teszt! :D „

image1.JPG

E. P.: „Kiváló, agilis csapat, gyors és precíz kivitelezés, több napelem is elfért a déli tetőn mint számítottam rá. Csak ajánlani tudom Őket!”

B.K.: „Megbízható cég, megbízható szakemberek, valódi minőség.”

Sz. K.: „Jó határidővel vállalt, teljeskörű, rugalmas ügyintézéssel végzett gyors, szakszerű munka. A házban csak minimális "felfordulást" okoztak, amit lehetett, kívülről oldották meg, a napelemtáblák felszerelésétől a kábelezésig. A rendszer működése interneten folyamatosan követhető (Érdekesség, hogy a nyáron vidéken tartózkodva ebből tudtam meg, pontosan milyen idő van otthon, mert a napsütéses, ill. a felhős, esős idő a grafikonon jól látható).”

F. I.:”Korrekt tervezés és kivitelezés /6 óra alatt 17 db napelem felszerelése és beüzemelése/”

 

Köszönjük ügyfeleink bizalmát és véleményét! Mindig jó pozitív visszajelzéseket kapni :D 

Kérje napelemes ajánlatunkat most!

ajanlatkeres.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5212327969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása