Közösségi közlekedés zölden
2016. szeptember 28. írta: Wagner Solar

Közösségi közlekedés zölden

Bár blogunk központi témája a napelem, szerves része a filozófiánknak a környezetvédelem és az alternatív energiaforrások képviselete. Éppen ezért most kicsit más vizekre evezünk és bemutatunk egy új kezdeményezést, amely Budapesten indul útjára hamarosan.

A közösségi közlekedés nem újdonság, egyre inkább terjedőben van a világon és kis hazánkba is egyre népszerűbb. Az alapgondolatot kissé megújítva jelenik meg hamarosan Budapesten egy új szolgáltatás, a zöld közösségi közlekedés.

elektromos_auto.jpg

Lényege, hogy akik igénybe veszik a Green go autómegosztó szolgáltatást, elektromos autókkal furikázhatnak a városban. Ennek előnye, hogy ingyenes az üzemagyag és bárhol parkolhatnak. A hét minden napján éjjel és nappal is használhatóak lesznek az elektromos autók, amennyiben az ember regisztrálta magát és rendelkezik az ügyfélkártyával.

Ezzel a megoldással nem csak idő és pénz spórolható, de a környezetünket is védjük. Tökéletes megoldás azok számára, akik a belvárosban laknak, nem rendelkeznek autóval, de kényelmesen szeretnének közlekedni, hiszen ezzel a megoldással nem kell fenntartani egy autót, hanem akkor használjuk a szolgáltatást, amikor szükségünk van rá.

A Bubikhoz tudnám hasonlítani, csak kicsit gyorsabb és komfortosabb megoldás mondjuk télen vagy éppen egy bevásárlás után.

Bízunk benne, hogy sokan csatlakoznak a kezdeményezéshez és Budapesten is egyre többen használják majd az elektromos autókat. 

https://www.greengo.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr8311748973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása