Fűtéskorszerűsítési Nyílt Hétvége
2016. szeptember 21. írta: Wagner Solar

Fűtéskorszerűsítési Nyílt Hétvége

A Wagner Solar Hungária Kft. csapata 2 napos nyílt hétvégét tart fűtéskorszerűsítés és okos napelem-rendszer témakörben!

Az építkezők és felújítás előtt állók is személyesen konzultálhatnak a szakemberekkel, akik ingyenes energetikai tanácsadással várják a látogatókat. Céljuk, hogy személyes konzultációkkal segítsék a legoptimálisabb fűtési megoldás kiválasztását. Azoknak pedig, akik napelemes rendszerben gondolkoznak, részletesen bemutatják a jelenleg elérhető legfejlettebb technológiát, az okos napelemes rendszert.

futeskorszerusitesi_nyilt_nap.jpg

Időpont: szeptember 30 (péntek) és október 1 (szombat)

Pénteken 9 – 16 óráig várjuk az érdeklődőket

Szombaton 9 – 14 óráig várjuk az érdeklődőket

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! (regisztrálni az orsolya.beleznai@wagnersolar.hu e-mail címen lehet)

Fűtés

Ezen a napon mindenki megismerkedhet a hőszivattyúk, pellet kazánok és kandallók, faelgázosító kazánok és az elektromos fűtés rejtelmeivel, előnyeivel és hátrányaival.

Áramtermelés

A SolarEdge inverterek gyártójának egyedüli hivatalos magyarországi partnereként első kézből informálnak téged is az okos napelemes rendszer rejtelmeiről. Céljuk, hogy ne csak a szakembereknek tartsanak képzéseket, hanem bárki megismerhesse ezt a különleges technológiát. Legyél te is szakértő!

Ismerd meg és nézd meg saját szemeddel!

Mindkét napon a regisztrált érdeklődőknek lehetőségük van ellátogatni egy olyan új-építésű lakóingatlanba, melynek hűtése, fűtése, melegvíz előállítása hőszivattyúval történik. A szükséges árammennyiséget egy okos napelemes rendszer állítja elő. Az ingatlan friss levegőjéről pedig egy hővisszanyerő szellőztetőgép gondoskodik.

A helyszínen a lakók beszámolnak mindennapi tapasztalataikról, sőt működés közben megtekinthetők a készülékek.

Kedvezmény a résztvevőknek

Ha mindez még nem lenne elég, hihetetlen kedvezményekkel is készülnek a szakemberek. A különleges akcióban azok részesülnek, akik ellátogatnak a 2 napos nyílt hétvége valamelyikére.

Regisztrálj és kérj időpontot az orsolya.beleznai@wagnersolar.hu e-mail címen és kerüld el a sorban állást!

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr3511733737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása