SolarEdge inverter
2015. november 13. írta: KKVIC

SolarEdge inverter

Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Szeretné jobban kihasználni a tetőfelületét? Különböző dőlésszögű és tájolású modulokat telepítene? A telepített napelemeket külön-külön is ellenőrizné? Maximalizálná a megtermelt energiát? Akkor az Ön számára a SolarEdge inverter a legjobb választás!

A napelemes rendszerek a fény energiájából villamos áramot tudnak létrehozni. Az így keletkező egyenáramot a rendszerbe szerelt inverter alakítja át váltóárammá, és szinkronizálja a hálózat értékeihez. 

38941417_m.jpg

Más, mint a többi

A SolarEdge inverter nagy mértékben különbözik a hagyományos kialakításoktól. A különleges technológiával előállított szerkezet ugyanis képes ellensúlyozni egy-egy modul teljesítményének csökkenését. 

Ha a napelem egyetlen része koszolódik, vagy valami beárnyékolja a felületét, akkor a hatékonysága csökkenhet. Az összekapcsolás miatt ilyenkor a többi egységnek is romlik a teljesítménye. A SolarEdge inverterrel azonban lehetővé válik, hogy a maximumot hozzuk ki a rendszerből! Ennek segítségével függetleníthetjük egymástól a modulokat, így azok nem lesznek hatással egymás teljesítményére. 

És ez csak egy a sok közül!

A SolarEdge inverternek további előnye, hogy lehetővé teszi a különböző tájolású, dőlésszögű és típusú napelemek összekapcsolását. Ennek köszönhetően maximálisan kihasználható a tetőfelület, nem kell aggódni a rendszer „változatossága” miatt.

Lehetőség van a távfelügyeleti rendszer beépítésére is. Így külön-külön ellenőrizhetjük a modulok teljesítményét, és amennyiben bármelyik termelésében változás állna be, arról azonnali értesítést kapunk. Nem marad figyelmen kívül a legapróbb probléma sem, könnyen tehetünk azért, hogy a rendszer újra maximális teljesítménnyel működjön.

És mindezek mellett a SolarEdge inverterrel az automatikus áram és feszültséglekapcsolás is lehetséges. Így mind a telepítés, mind a karbantartás egyszerűen és könnyen elvégezhető. 

Kérje napelemes ajánlatunkat most!

ajanlatkeres.png

 

 

 

Egy mindenkiért, mindenki egyért! Csupán egyetlen eszköz beszerelése lehetővé teszi a teljes rendszer hatékony és maximális működését. Így mindegyik modulból kihozhatjuk a legjobbat, és élvezhetjük az energiaszolgáltatóktól való függetlenséget. 

További információk a SolarEdge inverterről: http://wagnersolar.hu/megujulo_hirek/solaredge_inverter

A bejegyzés trackback címe:

https://napelem.blog.hu/api/trackback/id/tr908075086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása